سبد خرید خالی است.
معرفی گرایش های ارشد حسابداری
معرفی رشته حسابداری
حسابدار یکی از مهم ترین نقش ها را در هر کسب و کاری چه بزرگ و چه کوچک دارا می باشد.
حسابداری جزو رشته هایی است که از هر سه گروه ریاضی و فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی دانشجو می پذیرد و در واقع به عنوان رشته شناور شناخته می شود و برای این رشته امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکترا در ایران وجود دارد.
افرادی که به دنبال تحصیل در رشته حسابداری هستند باید به اعداد و ارقام، امور مالی، برنامه های نرم افزاری و تجزیه و تحلیل داده ها علاقه مند باشند. دانشگاه های تهران، علامه طباطبایی، الزهرا (س)، خوارزمی-تهران و بین المللی امام خمینی (ره)-قزوین جزو بهترین دانشگاه ها برای تحصیل در رشته حسابداری محسوب می شود.
گرایش های کارشناسی ارشد حسابداری
گرایش های کارشناسی ارشد حسابداری شامل: حسابداری، حسابرسی، حسابداری مدیریت و حسابداری بخش عمومی است که در ادامه به تفکیک در مورد هر گرایش توضیح خواهیم داد.
- گرایش حسابداری (Accounting)
- حسابداری از طریق ثبت اطلاعات مالی، تجزیه و تحلیل و تهیه گزارش های مالی، اطلاعات لازم درباره واحدهای اقتصادی را در اختیار مدیران و صاحبان سرمایه سازمان و شرکت ها جهت تصمیم گیری درست قرار می دهد.
- حسابرسی (Audit)
- یکی از مهم ترین گرایش های این رشته است. حسابرس به بررسی گزارش ها، مدارک و اسناد و همچنین دفاتر مالی شرکت ها می پردازد و در واقع فعالیت های مالی شرکت را آنالیز و صحت اطلاعات ارائه شده را بررسی می کند، برای تحصیل در این گرایش نیاز به مدرک حسابداری را دارید.
- حسابداری مدیریت (Management Accounting)
- حسابداری مدیریت به دنبال افزایش بازدهی کسب و کار است و وظیفه فارغ التحصیلان این گرایش، ارائه گزارش های مفید به مدیریت برای تصمیم گیری بهتر و مناسب و همچنین تدوین استراتژی های اقتصادی درباره کسب و کار می باشد.
- حسابداری عمومی (Public Accounting)
- حسابداری عمومی برای شرکت ها و یا موسساتی است که به مشتریان خود خدمات مالی ارائه می دهند و در واقع می توان گفت که جزو گرایش های جدید در کارشناسی ارشد حسابداری محسوب می شود.
در حسابداری عمومی، حسابدار به عنوان شخص سوم عمل می کند و تمام صورت های مالی (صورت سود و زیان، ترازنامه، صورت جریان وجه نقد و …) یک شرکت یا موسسه را مورد بررسی و اطلاعات مالی لازم را در اختیار عموم قرار می دهد.
- حسابداری عمومی برای شرکت ها و یا موسساتی است که به مشتریان خود خدمات مالی ارائه می دهند و در واقع می توان گفت که جزو گرایش های جدید در کارشناسی ارشد حسابداری محسوب می شود.
برای شرکت در کنکور ارشد رشته حسابداری نیاز به مطالعه دروس زبان عمومی و تخصصی، حسابداری مالی، حسابداری صنعتی، حسابرسی، ریاضی و آمار، حسابداری و حسابرسی دولتی و همچنین اصول تنظیم و کنترل بودجه دارید که برای اطلاع از ضرایب و تعداد سوالات هر کدام از گرایش های توضیح داده شده می توانید به این لینک (+) مراجعه نمایید.
برچسب ها :
این مقاله بدون برچسب است.
دیدگاه خود را ارسال نمایید