سبد خرید خالی است.
صفحه اختصاصی ارشد مهندسی برق 1400
کارشناسی ارشد مهندسی برق در سال 1400
در این صفحه هر آنچه دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی برق برای سال 1400 نیاز داشته باشند ، معرفی و توضیح داده می شود ، این صفحه توسط حمید رضا پیر جمادی رتبه برتر کنکور ارشد مهندسی برق و مدرس کنکور برروز رسانی می شود.
بهترین منابع ارشد مهندسی برق در سال 1400
سلام وعرض ادب خدمت همه برقی ها و کسایی که دنبال یادگیری بیشتر برقن(حالا میتونن قدرتی ، الکترونیکی ، کنترلی ، مخابراتی و… باشن، فرقی نداره !!!! )
ما تو اینجا میخوایم کمی درباره کنکور ارشد مهندسی برق 1400 گپ و گفتی داشته باشیم. شمایی که دارین این صفحه رو میخونین احتمالا تصمیم گرفتید که ارشد بخونید ، خیلیم عالیه ولی باید بدونید که اول باید تو کنکور شرکت کنید پس حواستون به تاریخ ثبت نام باشه. احتمالا دوست دارین تو یکی از دانشگاه های تهران هم درس بخونید اینم خیییلی عالیه ولی برای اینکار علاوه بر شرکت در آزمون!!! باید یکمی خودتونو به سختی بندازید و تلاش کنید ، چرا؟؟؟ چون رقابت زیاده . در اینجا میخوایم با هم یاد بگیریم که چکارایی کنیم که سختی اینکار کمتر بشه.
مهمترین مرحله برای شروع ، اینکه یک مرجع و کتاب(جزوه یا شاید فیلم آموزشی) خوب برای درسامون تهیه کنیم. بچه ها چون من خودم قدرتیم (پارتی بازیم میکنم) اول گرایش قدرتو بررسی میکنیم( البته چنتا درس مثل مدار ، ریاضی و… مشترکه پس زیاد ناراحت نشین ).
قبل از اینکه بریم سراغ درس ها چنتا نکته فنی!!!! بگم بهتون:
هرکسی که میخواد شروع کنه برای آزمون ارشد یقینا سطح خودشو تو هر درسی میدونه. به نظر من اگه پایه درسیتون ضعیفه دیدن فیلم آموزشی خیلی کمکتون میکنه(به صورت پرشی میرین جلو) تا خوندن کتاب. اگه پایه درسیتون قوی هستش(درس خون بودین تو دانشگاه) احتمالا کتاب کافی باشه براتون. پس اول بشینید فکر کنین که تو کدوم درس ضعیفین تو کدوم درس قوی. وقتی مشخص کردین اونوقت ادامه متنو بخونین.(البته میدونم که الان ادامه متنو میخونید).
حالا درسارو شروع کنیم:
1-مدارهای الکتریکی
با درس مادر رشته برق یعنی درس شیرین مدارهای الکتریکی شروع میکنیم. این درس برای همه گرایشها مشترکه. ضریب این درس برای همه گرایشها 3 هستش پس درس خیلی مهمیه و شاید درس راحتیم باشه!!!
در دو بخش پایه ضعیف و پایه قوی ای درسو بررسی میکنیم:
پایه ضعیف:
گفتم عزیزانی که در درسی ضعیف هستن بهتر هستش که فیلم آموزشی تهیه کنن. در حال حاضر چنتا از اساتید محترم فیلم آموزشی تهیه کردند. در انتخاب فیلم آموزشی سلیقه خیلی تاثیر داره. یعنی چنتا پارامتر هستش که برای هر کس متفاوته مثل: استاد ، صدا، نحوه تدریس ، خط استاد ، کیفیت فیلم و… . بنابراین در اینجا فقط به معرفی اساتیدی که فیلم آموزشی دارن اکتفا میکنم و بهتر هستش که خودتون برید نمونه فیلمارو تماشا کنین و تصمیم بگیرین(البته به صورت تلفنی بهتر میتونم راهنماییتون کنم در تهیه و انتخاب فیلم آموزشی).
اساتیدی که فیلم آموزشی در فضای مجازی دارن:
- مهندس هادی توسلی
- مهندس مصطفی تقوی کنی
- دکتر عباس شفیعی
(برخی اساتید هم به صورت آنلاین کلاس برگزار میکنند)
حالا بریم سراغ کتاب ها:
اولش بگم که به هیچ وجهی برای کنکور سراغ کتب مرجع نرید.
در اینجا سعی میکنم مشخصات کتاب هارو براتو بگم. انتخاب با خودتون(البته به صورت تلفنی بهتر میتونم کمکتون کنم). این نکته رو بگم که کتاب هایی که در ادامه معرفی میشه هیچ گونه اولویت بندی براشون در نظر نگرفتم(کتابی که اول معرفی میشه با کتابی که آخر معرفی شده فعلا فرقی ندارن!!)
1-کتاب مدارهای الکتریکی نوشته استاد تقوی:
این کتاب دو جلدی هستش. به نظر من نحوه بیان این کتاب متفاوته و مفاهیمو با روش های جدیدتری آموزش داده. در کل به صورت تستی به مدار پرداخته شده و مطالب خسته کننده نداره. بانک سوالاتشم خوبه و در هرفصلی سولات به صورت طبقه بندی آورده شده.
2- کتاب مدارهای الکتریکی مدرسان شریف:
این کتاب به صورت تک جلدی هستش و متن درسی کاملی داره. تمرین های زیادی در هر فصل حل شده که میتونه نکته مثبتی باشه. بانک سوالاتشم خوبه و در آخر هر فصل سوالات طبقه بندی شده رو آورده.
3-کتاب مدارهای الکتریکی دکتر کارو زرگر:
این کتاب دو جلدی هستش. متن درسیه این کتاب بسیار شبیه کتاب مرجع نظریه اساسی مدارها و شبکه ترجه دکتر جبه دار هستش. این موضوع میتونه برای بعضیا مفید باشه و برای بعضیا هدر دادن وقت. این کتاب روش حل تشریحی و کلاسیک مدار رو بهتون یاد میده و نکات تستی مطرح نکرده(یا شاید بهتر بگم خیلی کم مطرح کرده ).
4-کتاب مدارهای الکتریکی تالیف دکتر عبدالعالی(موسسه پارسه):
این کتاب هم به صورت دو جلدی هستش. متن این کتاب خیلی جالبه. مثل کلاس درس هستش(شیرین و جذاب). مفاهیمو خیلی ساده یاد داده. ولی مشکلاتی که داره اینکه سطحش پایینه یعنی در سطح سوالات ارشد نیستش و خوندن این کتاب به تنهایی برای آزمون ارشد به هیچ وجه کار عاقلانه ای نیستش. بانک سوالات این کتاب هم کامل نیستش که میشه دومین مشکلش.
5-کتاب مدارهای الکتریکی تالیف دکتر جبه دار:
این کتاب یک جلد هستش. متن درس این کتاب کمه و شبیه کتب مرجع گفته شده. این کتاب هم به صورت تشریحی حل مدار الکتریکیو یاد میده و نگاه تستی نداره به این درس. بانک سوالتش خوبه و در آخر فصل طبقه بندی سوالات انجام شده. در کل برادران و خوهران عزیز خوندن این کتاب به تنهایی برای آزمون ارشد توصیه نمیشه مگر به دانشجویان خیلی قوی( یا به قول معروف خیلی پر).
این کتاب هایی که معرفی کردم کتاب های معروف برای آزمون ارشد بودن. کتاب های دیگه هم هستن که میتونین اونارم یه بررسی انجام بدین. به غیر از کتاب خوندن میتونین جزوه هم بخونید.(اینارم به صورت تلفنی بهتر میتونم بگم بهتون!!!).
مشاوره تخخصی ارشد مهندسی برق مجموعه آموزشی 20 تدریس
حمیدرضا پیرجمادی 09127403985
برچسب ها :
این مقاله بدون برچسب است.
دیدگاه خود را ارسال نمایید