سبد خرید خالی است.
ارشد بیوانفورماتیک
کارشناسی ارشد بیوانفورماتیک
ارشد بیوانفورماتیک اخیرا خیلی مورد توجه دانشجویان قرارگرفته است که سعی می کنیم در این مطلب به تمامی موارد لاز در خصوص ارشد – دکتری بیوانفورماتیک بپردازیم
در حال حاضر یعنی سال 99 ارشد بیوانفورماتیک در مقطع کارشناسی در داخل سه رشته یعنی مهندسی کامپیوتر ، علوم کامپیوتر و ریاضی تعریف شده است ، ارشد بیوانفورماتیک مهندسی کامپیوتر در حال حاضر فقط در دانشگاه صعنی شریف در حدود 12 نفر ، و ارشد بیوانفورمایتک علوم کامپیوتر فقط در دانشگاهای تربیت مدرس تهران و زابل در حدود 15 نفر پذیرش دارد
بیوانفورماتیک تربیت مدرس در داخل دانشکده علوم پایه و در گروه بیوفیزیک اجرا می شود و هم چنین بیوانفورماتیک رشته ریاضی در دانشگاه شهید بهشی نیز در داخل دانشکده ریاضی اجرا می شود ، قابل ذکر است از سال 97 دانشگاه غیر انتفاعی علم و فرهنگ نیز در مقطع کارشناسی ارشد در رشته بیوانفورماتیک پذیرش دانشجو دارد.
بیوانفورماتیک دانش استفاده از علوم ریاضی، مهندسی، کامپیوتر و آمار و احتمالات در مسائل مختلف علوم زیستی است. براي درک مکانيسم هاي پيچيده در زیست شناسی، بيوانفورماتيک با ادغام رشته هاي مختلف نقش مهمي را بازي مي کند.
به تعبیری دیگر مي توان گفت که بيوانفورماتيک در تحقيقات زيستي نقش چراغ يا نقشه راهي را دارد که کمک ميکند اين تحقيقات با سرعت و اطمينان بيشتری به پيش رود. بیوانفورماتیک در زمره علوم کلیدی قرن ۲۱ قرار دارد و گسترش، پیشبرد و ارتقای علمی این دانش از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
در تصویر زیر اطلاعات کامل ارشد بیوانفورماتیک در رشته علوم کامپیوتر که در دانشگاه تربیت مدرس تهران اجرا می شود آمده است
همان طور که در بالا اشاره شد ، بیوانفورماتیک یکی از گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر هستند و باید دروس این رشته ها برای این گرایش مطالعه شود ، اما دروسی که ضریب 0 دارند نیازی مطالعه آن ها نیست که طبق عکس زیر درس مبانی منطق و نظریه مجموعه برای ارشد بیوانفورماتیک در داخل رشته علوم کامپیوتر ضریب 0 دارد ، و دانشجو نباید این درس را مطالعه کند.
منابع ارشد بیوانفورماتیک در رشته علوم کامپیوتر در سال 1400
در اینجا بهترین منابع ارشد علوم کامپیوتر برای کنکور سال 1400 آمده است ، این کتاب و منابع از تک تک رتبه های برتر سالیان گذشته نظرسنجی شده است و نظر شخصی یک نفر نمی باشد.
منابع ارشد بیوانفورماتیک مهندسی کامپیوتر در سال 1400
برچسب ها :
این مقاله بدون برچسب است.
دیدگاه خود را ارسال نمایید